2015-08-30 12:05

2015-08-30 12:05

Överlämnade pengar

KARLSTAD: Arbetsgruppen besökte barnavdelningen i Karlstad

Jasmine Carlsson i arbetsgruppen bakom Cancergalan i Charlottenberg överlämnar 100 000 kronor till barnavdelningen/lekterapin vid Centralsjukhuset i Karlstad.

Pengar som oavkortat ska gå till att göra det lite extra bra för alla barn som vistas på avdelningen. I samband med överlämnandet fick arbetsgruppen också en intressant visning av verksamheten. Sammanlagt samlades 214 000 kronor in på Cancergalan. Resterande summa gick till Barncancerfonden Väst. Arbetsgruppen vill framföra ett tack till alla som bidragit till det goda resultatet.

Pengar som oavkortat ska gå till att göra det lite extra bra för alla barn som vistas på avdelningen. I samband med överlämnandet fick arbetsgruppen också en intressant visning av verksamheten. Sammanlagt samlades 214 000 kronor in på Cancergalan. Resterande summa gick till Barncancerfonden Väst. Arbetsgruppen vill framföra ett tack till alla som bidragit till det goda resultatet.