2015-08-19 06:00

2015-08-19 06:00

Dags för Edanebygdens dag

EDANE

Nu på lördag, 22 augusti, är det dags för Edanebygdens dag; en dag för hemvändare och för alla som bor i bygden året runt.

Besökarna kan bland annat få veta mer om vad bygdens företag och föreningar har att erbjuda, gå en fotopromenad med bilder från gamla Edane och delta i Brunskogsloppet. Loppet är tio kilometer långt och är i år ett seedningslopp till Lidingöloppet. Dessutom utlovar arrangörerna en rad aktiviteter för de mindre besökarna, däribland hoppborg och ponnyridning.

Besökarna kan bland annat få veta mer om vad bygdens företag och föreningar har att erbjuda, gå en fotopromenad med bilder från gamla Edane och delta i Brunskogsloppet. Loppet är tio kilometer långt och är i år ett seedningslopp till Lidingöloppet. Dessutom utlovar arrangörerna en rad aktiviteter för de mindre besökarna, däribland hoppborg och ponnyridning.