2015-08-03 06:00

2015-08-03 06:00

Trivsamt stort tack

ARVIKA: Årets sista Trivselkväll

Trots missnöje över höstvädret denna sommar har publiken som troget besökt trivselkvällarna haft lyckan med sig, de har fått en stor portion blandad underhållning som kompensation.
Tacksamheten stod högt i kurs genom varma applåder under sista kvällen i fredags. Uppskattning kom inte minst från Göran Bryntesson som tackade alla inblandade och publiken förstås.

Kvalitet och sväng avlöstes med jämn ström från scenen. Duetter är populärt på trivselkvällarna och för kvällens insats stod Linnea och Elin Ericsson vilka bland annat framförde Rädda mig med hjälp av bandet Frontline.

Mor och dotter

Också mor och dotter, Victoria och Felicia Karlsson från Stavnäs visklubb bjöd på duetter, Sara Löfgrens Kär var det sista jag ville bli samt Håkan Hellströms Valborg. Versionen av sistnämnda låt sa Göran Bryntesson var bättre än originalet.

Egna kompositioner

Dragspel har också varit ett favoritinstrument under de trivsamma kvällarna i stadsparken. Många överväldigades säkert över Barbro Nilsson från Mangskog som uppträdde med egna kompositioner; The Crown och En annandagspolska.

Fiolspel

Även fiolen plockades fram igen, men denna gång av mäster Magnus Ericsson som spelade Gabriellas sång. Dessutom hyllade han Erik Öst med musikstycket Fantomen, med förklaringen att Erik precis som Magnus själv läste Fantomen som liten.

Starka applåder

Publiken bjussade på starka applåder även till omtyckta Lotta Delebrant som intog scenen dels med kören Kvennfôlk som bland annat sjöng Lördagsvisan, dels på egen hand med husbandet Lollo Berndalen och Martin Hultén. Publiken fick digga till Summertime och Dylans Lord protect my child med budskapet att vi alla har någon som vi värnar om.

Inspelad looping

Som ett löfte från förra trivselkvällen fick också ljudteknikern David Gustafsson visa sin talang. Med hjälp av inspelad looping likt Marcus Erkenfjord som var artist för två veckor sedan, blev det en snygg version av Wayfaring Stranger, en gammal amerikansk folksång med arr av Ed Sheeran.

Värmlandsvisan fick avsluta aftonen med ett stort tack för i år!

Kvalitet och sväng avlöstes med jämn ström från scenen. Duetter är populärt på trivselkvällarna och för kvällens insats stod Linnea och Elin Ericsson vilka bland annat framförde Rädda mig med hjälp av bandet Frontline.

Mor och dotter

Också mor och dotter, Victoria och Felicia Karlsson från Stavnäs visklubb bjöd på duetter, Sara Löfgrens Kär var det sista jag ville bli samt Håkan Hellströms Valborg. Versionen av sistnämnda låt sa Göran Bryntesson var bättre än originalet.

Egna kompositioner

Dragspel har också varit ett favoritinstrument under de trivsamma kvällarna i stadsparken. Många överväldigades säkert över Barbro Nilsson från Mangskog som uppträdde med egna kompositioner; The Crown och En annandagspolska.

Fiolspel

Även fiolen plockades fram igen, men denna gång av mäster Magnus Ericsson som spelade Gabriellas sång. Dessutom hyllade han Erik Öst med musikstycket Fantomen, med förklaringen att Erik precis som Magnus själv läste Fantomen som liten.

Starka applåder

Publiken bjussade på starka applåder även till omtyckta Lotta Delebrant som intog scenen dels med kören Kvennfôlk som bland annat sjöng Lördagsvisan, dels på egen hand med husbandet Lollo Berndalen och Martin Hultén. Publiken fick digga till Summertime och Dylans Lord protect my child med budskapet att vi alla har någon som vi värnar om.

Inspelad looping

Som ett löfte från förra trivselkvällen fick också ljudteknikern David Gustafsson visa sin talang. Med hjälp av inspelad looping likt Marcus Erkenfjord som var artist för två veckor sedan, blev det en snygg version av Wayfaring Stranger, en gammal amerikansk folksång med arr av Ed Sheeran.

Värmlandsvisan fick avsluta aftonen med ett stort tack för i år!