2015-07-28 09:25

2015-07-28 09:25

Välbesökt kulturhelg

SEGERFORS

Populära utställare, kreativ barnverksamhet och stämningsfulla musik- och litteraturkvällar gjorde Rackstad kvarnförenings kulturhelg till succé. På lördagskvällen trängdes ett femtiotal personer mellan kvarnar och utställd keramik för att lyssna på dikt och musik av Urban Andersson och Olle Zetterquist med musikvänner. Nästan lika många hade kvällen före lyssnat på Christl Franz, AN:s krönikör Marcus Kohlberg och Pär-Eric Eriksson från Môra-Per. Och Joel och Jessica Stuart-Beck och Thomas Salzer var också nöjda, även om en kvarn inte är optimal i fuktig väderlek för inramade bilder. Planeringen inför jubileumssäsongen 2016 är redan igång!

Populära utställare, kreativ barnverksamhet och stämningsfulla musik- och litteraturkvällar gjorde Rackstad kvarnförenings kulturhelg till succé. På lördagskvällen trängdes ett femtiotal personer mellan kvarnar och utställd keramik för att lyssna på dikt och musik av Urban Andersson och Olle Zetterquist med musikvänner. Nästan lika många hade kvällen före lyssnat på Christl Franz, AN:s krönikör Marcus Kohlberg och Pär-Eric Eriksson från Môra-Per. Och Joel och Jessica Stuart-Beck och Thomas Salzer var också nöjda, även om en kvarn inte är optimal i fuktig väderlek för inramade bilder. Planeringen inför jubileumssäsongen 2016 är redan igång!