2015-07-28 06:00

2015-07-29 09:39

Misstänkte mördaren drogpåverkad

ARVIKA

Enligt uppgifter till GT från chefsåklagare Niclas Wargren ska den misstänkte 25-åringen ha varit både alkohol- och drogpåverkad vid tillfället för branden i Arvika den 6 juli. Kriminalvården har gjort en personutredning på mannen där det står att mannen ”genom kriminalitet tjänat de pengar han behövt”.

Mannen ska ha haft problem med både narkotikamissbruk och kriminalitet, vilket den mördade kvinnan tagit avstånd från. Om 25-åringen döms för mordet och mordbranden, kommer det enligt Kriminalvården finnas ett stort övervakningsbehov av honom.

Chefsåklagare Niclas Wargren kommer att begära mannen fortsatt häktad då polisutredningen ännu inte är klar.

Arvikamordet: detta har hänt

Mannen ska ha haft problem med både narkotikamissbruk och kriminalitet, vilket den mördade kvinnan tagit avstånd från. Om 25-åringen döms för mordet och mordbranden, kommer det enligt Kriminalvården finnas ett stort övervakningsbehov av honom.

Chefsåklagare Niclas Wargren kommer att begära mannen fortsatt häktad då polisutredningen ännu inte är klar.

Arvikamordet: detta har hänt