2015-07-24 17:56

2015-07-24 21:12

Trafikolycka utanför Arvika - tre skadade

Vid halv sex-tiden på fredagskvällen skadades tre personer lindrigt i en trafikolycka utanför Arvika. Det var en personbil som blev påkörd bakifrån av en annan bilist och enligt uppgift ska det ha kommit rök från den ena bilen. Olyckan inträffade på 175:an vid Viksrondellen i riktning mot Arvika.

(UPPDATERAD) En trafikolycka inträffade vid halv sex-tiden utanför Arvika.

Vid halv sex-tiden på fredagskvällen skadades tre personer lindrigt i en trafikolycka utanför Arvika. Det var en personbil som blev påkörd bakifrån av en annan bilist och enligt uppgift ska det ha kommit rök från den ena bilen. Olyckan inträffade på 175:an vid Viksrondellen i riktning mot Arvika.

Vid halv sex-tiden på fredagskvällen skadades tre personer lindrigt i en trafikolycka utanför Arvika. Det var en personbil som blev påkörd bakifrån av en annan bilist och enligt uppgift ska det ha kommit rök från den ena bilen. Olyckan inträffade på 175:an vid Viksrondellen i riktning mot Arvika.