2015-07-19 18:11

2015-07-19 18:11

Amerikanska bilar i fokus

ARVIKA: Yankee Car Meet i Folkets park

En Desoto 1958 Adventurer cab från Torsby vann Peoples choice under lördagens bilutställning i Folkets park i Arvika.

Den var även favorit hos Christer Fransson, från arrangörerna Arvika Yankee Car Club, avslöjade han under eftermiddagen.

I Peoples choice sker det ingen bedömning av fordonen, utan det är publiken som röstar fram den bil som de tycker bäst om. Och Desoton, som tillhör Arne Nilsson från Torsby, blev en klar vinnare. Det är inte första gången den bilen vunnit utmärkelser.

Bilutställningen Yankee Car Meet arrangerades för elfte gången i år. Upp emot 200 bilar deltog från olika håll i Värmland, andra delar av Sverige och från Norge. De var med och tävlade i olika klasser, varav en var Peoples choice.

Men Yankee Car Meet är inte bara en bilutställning utan evenemanget ramas även in av musik och en del andra aktiviteter. Det är samtidigt en mötesplats för bilintresserade, flera utställare brukar återkomma från år till år, berättade Christer Fransson.

Efter prisutdelningen, och sen själva utställningen var avslutad, kunde de som ville delta i en spontancruising på stan.

Den var även favorit hos Christer Fransson, från arrangörerna Arvika Yankee Car Club, avslöjade han under eftermiddagen.

I Peoples choice sker det ingen bedömning av fordonen, utan det är publiken som röstar fram den bil som de tycker bäst om. Och Desoton, som tillhör Arne Nilsson från Torsby, blev en klar vinnare. Det är inte första gången den bilen vunnit utmärkelser.

Bilutställningen Yankee Car Meet arrangerades för elfte gången i år. Upp emot 200 bilar deltog från olika håll i Värmland, andra delar av Sverige och från Norge. De var med och tävlade i olika klasser, varav en var Peoples choice.

Men Yankee Car Meet är inte bara en bilutställning utan evenemanget ramas även in av musik och en del andra aktiviteter. Det är samtidigt en mötesplats för bilintresserade, flera utställare brukar återkomma från år till år, berättade Christer Fransson.

Efter prisutdelningen, och sen själva utställningen var avslutad, kunde de som ville delta i en spontancruising på stan.