2015-07-19 07:05

2015-07-19 07:05

22-åring slog omkull polis

Gjorde motsånd när polisen ingrep vid bråk.

02:45 natten mot söndag kallades polis till ett bråk på Kyrkogatan i Arvika. När polispatrullen skulle ingripa mot en 22-årig man vid bråket ville han inte gå med på det och försökte fly från platsen. Men en av poliserna fick tag i honom och i gripningsförsöket gjorde 22-åringen kraftigt motstånd och lyckades fälla omkull polismannen. I fallet skadade polisen sitt knä.

En stund senare fick polispatrullen tag i honom och han greps misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. 

Under söndagsmorgonen har han fått nyktra till innan förhör.

 

02:45 natten mot söndag kallades polis till ett bråk på Kyrkogatan i Arvika. När polispatrullen skulle ingripa mot en 22-årig man vid bråket ville han inte gå med på det och försökte fly från platsen. Men en av poliserna fick tag i honom och i gripningsförsöket gjorde 22-åringen kraftigt motstånd och lyckades fälla omkull polismannen. I fallet skadade polisen sitt knä.

En stund senare fick polispatrullen tag i honom och han greps misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. 

Under söndagsmorgonen har han fått nyktra till innan förhör.