2015-07-17 09:37

2015-07-17 09:37

Fåglar matade med småkryp knep segern

SOMMARBILDEN: Tema: Djur och småkryp

Tävling. Under nio veckor får AN-läsarna visa sina bästa sommarbilder från Västvärmland. De nio veckosegrarna tävlar sedan om en digitalkamera i första pris. Varje vecka har ett speciellt bildtema och vi tar emot ett bidrag per person och tema.

Många bilder och en jämn kamp blev det när sommarbildens fjärde tema, Djur och småkryp skulle avgöras. Med en poäng vann Marie Nilssons bild av fågeln som matar sina barn, över Jessica Åmbergs fjäril och Torbjörn Engströms grävling, som kom på delad andraplats.

Till nästa veckas femte deltävling så vill ha bilder på temat Gammal och ung. Sedan följer vecka 6 Grill, vecka 7 I trädgården/parken, vecka 8 Musik och vecka 9 Sommarregn.

Sommarbilden är en fototävling där veckans tema ska skildras på det sätt som varje fotograf själv bestämmer. Varje deltagare får delta med en nytagen bild per vecka. Vi tar endast emot bilder per e-post som skickas till redaktion@arvikanyheter.se.

Skriv Sommarbilden 2015 i ärenderaden. Pappersbilder tas inte emot. Bilden ska ha hög upplösning (minst 1 M) och bifogas som en separat jpg-fil.

I mejlet ska ingå uppgifter om var motivet är taget, namn på personer på bilden, fotografens namn, adress och telefon samt till vilken deltävling bilden är tagen.

Varje vecka kommer en vinnare – som belönas med en trisslott – att utses. Den 28 augusti blir det stor final, då de nio veckovinnarna gör upp om titeln Bästa Sommarbilden 2015. Vinnaren belönas med en digitalkamera.

Bilderna måste vara AN tillhanda senast tisdag morgon i varje vecka. Bilder till tredje etappen ska alltså vara AN tillhanda senast tisdag den 7 juli. Den segrande veckobilden, samt ett urval av övriga inskickade bilder, kommer att publiceras fredagar under perioden den 26 juni till den 21 augusti.

Fredagen den 28 augusti publicerar vi alltså den vinnande bilden och fotografen som belönas med en digitalkamera.

Observera att e-postbrevet med ditt tävlingsbidrag också ska innehålla fotografens namn, adress och information om vart bilden är tagen. Observera också att bilderna ska vara tagna i Västvärmland. Tänk på att följa anvisningarna för att få vara med och tävla.

AN förebehåller sig att rätten att återanvända bilderna i Sommarbildstävlingen.

Många bilder och en jämn kamp blev det när sommarbildens fjärde tema, Djur och småkryp skulle avgöras. Med en poäng vann Marie Nilssons bild av fågeln som matar sina barn, över Jessica Åmbergs fjäril och Torbjörn Engströms grävling, som kom på delad andraplats.

Till nästa veckas femte deltävling så vill ha bilder på temat Gammal och ung. Sedan följer vecka 6 Grill, vecka 7 I trädgården/parken, vecka 8 Musik och vecka 9 Sommarregn.

Sommarbilden är en fototävling där veckans tema ska skildras på det sätt som varje fotograf själv bestämmer. Varje deltagare får delta med en nytagen bild per vecka. Vi tar endast emot bilder per e-post som skickas till redaktion@arvikanyheter.se.

Skriv Sommarbilden 2015 i ärenderaden. Pappersbilder tas inte emot. Bilden ska ha hög upplösning (minst 1 M) och bifogas som en separat jpg-fil.

I mejlet ska ingå uppgifter om var motivet är taget, namn på personer på bilden, fotografens namn, adress och telefon samt till vilken deltävling bilden är tagen.

Varje vecka kommer en vinnare – som belönas med en trisslott – att utses. Den 28 augusti blir det stor final, då de nio veckovinnarna gör upp om titeln Bästa Sommarbilden 2015. Vinnaren belönas med en digitalkamera.

Bilderna måste vara AN tillhanda senast tisdag morgon i varje vecka. Bilder till tredje etappen ska alltså vara AN tillhanda senast tisdag den 7 juli. Den segrande veckobilden, samt ett urval av övriga inskickade bilder, kommer att publiceras fredagar under perioden den 26 juni till den 21 augusti.

Fredagen den 28 augusti publicerar vi alltså den vinnande bilden och fotografen som belönas med en digitalkamera.

Observera att e-postbrevet med ditt tävlingsbidrag också ska innehålla fotografens namn, adress och information om vart bilden är tagen. Observera också att bilderna ska vara tagna i Västvärmland. Tänk på att följa anvisningarna för att få vara med och tävla.

AN förebehåller sig att rätten att återanvända bilderna i Sommarbildstävlingen.