2015-07-01 13:37

2015-07-01 13:37

Arrangerar Kanonrallyt

ARVIKA/EDA: Militär-mc

Under fredag och lördag körs Kanonrallyt i Värmland, en runda med flera stopp i Arvika och Eda. Arrangörer av Kanonrallyt är MCHK- MCV militärsektionen och det är dess medlemmar som deltar i rallyt med sina motorcyklar. Deltagarna samlas redan på torsdag eftermiddag på vandrarhemmet i Brunskog. Den första rundan ”Fryksdalsrundan” körs sedan på fredagen och avslutas på Mobråten i Mangskog. På lördagen är det så dags för stora Värmländska kanonrundan som är 17,5 mil. Stopp görs vid Sjöänds skans, på Glaskogen och på Järnskogs hembygdsgård samt Beredskapsmuseet i Koppom. Rundan avslutas på Mobråten i Mangskog på kvällen.

Under fredag och lördag körs Kanonrallyt i Värmland, en runda med flera stopp i Arvika och Eda. Arrangörer av Kanonrallyt är MCHK- MCV militärsektionen och det är dess medlemmar som deltar i rallyt med sina motorcyklar. Deltagarna samlas redan på torsdag eftermiddag på vandrarhemmet i Brunskog. Den första rundan ”Fryksdalsrundan” körs sedan på fredagen och avslutas på Mobråten i Mangskog. På lördagen är det så dags för stora Värmländska kanonrundan som är 17,5 mil. Stopp görs vid Sjöänds skans, på Glaskogen och på Järnskogs hembygdsgård samt Beredskapsmuseet i Koppom. Rundan avslutas på Mobråten i Mangskog på kvällen.