2015-06-29 11:44

2015-06-29 11:44

Får fest för 10 000

LUND: Barn från Glava vann andrapris i filmtävling

I fredags avgjordes finalen i kortfilmstävlingen Junisklappan som arrangeras av Junis, IOGT-NTOs Juniorförbund.

Föreningar från hela Sverige har deltagit i tävlingen och på andra plats kom Junisföreningen från Glava. I höstas startade kortfilmstävlingen Junisklappan och Junisföreningar från hela landet har deltagit. Tio finalister blev inbjudna till den stora Junisgalan som gick av stapeln i Lund i fredags den 26 juli. Galan hölls i en fullsatt biosalong och leddes av Amy Diamond.

Under Junisgalan fick biobesökarna se alla finalbidragen och alla finalister fick ta emot fina priser. På andra plats kom Junisföreningen i Glava och de vann en stor fest för hela Junisföreningen till ett värde av 10 000 kronor. Priset togs emot av medlemmarna Julie Andreasson, Jennifer Becker och Kevin Wäxfeldt. Junis, IOGT-NTOs Juniorförbund, är en av Sveriges största barn- och ungdomsorganisationer med 13 000 medlemmar och ledare. Förbundet arbetar för ett samhälle där barn och ungdomar garanteras en drogfri uppväxt.

Föreningar från hela Sverige har deltagit i tävlingen och på andra plats kom Junisföreningen från Glava. I höstas startade kortfilmstävlingen Junisklappan och Junisföreningar från hela landet har deltagit. Tio finalister blev inbjudna till den stora Junisgalan som gick av stapeln i Lund i fredags den 26 juli. Galan hölls i en fullsatt biosalong och leddes av Amy Diamond.

Under Junisgalan fick biobesökarna se alla finalbidragen och alla finalister fick ta emot fina priser. På andra plats kom Junisföreningen i Glava och de vann en stor fest för hela Junisföreningen till ett värde av 10 000 kronor. Priset togs emot av medlemmarna Julie Andreasson, Jennifer Becker och Kevin Wäxfeldt. Junis, IOGT-NTOs Juniorförbund, är en av Sveriges största barn- och ungdomsorganisationer med 13 000 medlemmar och ledare. Förbundet arbetar för ett samhälle där barn och ungdomar garanteras en drogfri uppväxt.