2015-06-26 06:00

2015-06-26 06:00

Åtalas misstänkt för nya hot

CHARLOTTENBERG

En 58-årig man från Charlottenberg har åtalats misstänkt för hot mot tjänsteman. Enligt stämningsansökan ska den misstänkte i juni i år ha slagit en väktare i magen när denne försökte avhysa mannen från shoppingcentret i Charlottenberg. Senare ska mannen även ha uttalat hot mot väktaren. Mannen, som tidigare dömts för liknande brott, misstänks också för att ha uttalat hot mot poliserna som grep honom och ska vid gripandet ha satt sig till motvärn. Mannen nekar till brott.

En 58-årig man från Charlottenberg har åtalats misstänkt för hot mot tjänsteman. Enligt stämningsansökan ska den misstänkte i juni i år ha slagit en väktare i magen när denne försökte avhysa mannen från shoppingcentret i Charlottenberg. Senare ska mannen även ha uttalat hot mot väktaren. Mannen, som tidigare dömts för liknande brott, misstänks också för att ha uttalat hot mot poliserna som grep honom och ska vid gripandet ha satt sig till motvärn. Mannen nekar till brott.