2015-06-18 12:06

2015-06-18 12:06

Nu startar sommarbilden

ARVIKA/EDA: Tävla om årets sommarbild

Under nio veckor får AN-läsarna visa sina bästa sommarbilder från Västvärmland med start fredagen den 26 juni. De nio veckosegrarna tävlar sedan om en digitalkamera i första pris. Varje vecka har ett speciellt bildtema och vi tar emot ett bidrag per person och tema.

I denna första vecka så vill ha bilder på temat Midsommar. Sedan följer vecka 2 Bad, vecka 3 Instagram, vecka 4 Djur och småkryp, vecka 5 Gammal och ung, vecka 6 Grill, vecka 7 I trädgården/parken, vecka 8 Musik och vecka 9 Sommarregn.

Sommarbilden är en fototävling där veckans tema ska skildras på det sätt som varje fotograf själv bestämmer. Varje deltagare får delta med en nytagen bild per vecka. Vi tar endast emot bilder per e-post som skickas till redaktion@arvikanyheter.se.

Skriv Sommarbilden 2015 i ärenderaden. Pappersbilder tas inte emot. Bilden ska ha hög upplösning (minst 1 M) och bifogas som en separat jpg-fil.

I mejlet ska ingå uppgifter om var motivet är taget, namn på personer på bilden, fotografens namn, adress och telefon.

Varje vecka kommer en vinnare – som belönas med en trisslott – att utses. Den 28 augusti blir det stor final, då de nio veckovinnarna gör upp om titeln Bästa Sommarbilden 2015. Vinnaren belönas med en digitalkamera.

Bilderna måste vara AN tillhanda senast tisdag morgon i varje vecka. Bilder till första etappen ska alltså vara AN tillhanda senast tisdag den 23 juni. Den segrande veckobilden, samt ett urval av övriga inskickade bilder, kommer att publiceras fredagar under perioden den 26 juni till den 21 augusti.

Fredagen den 28 augusti publicerar vi alltså den vinnande bilden och fotografen som belönas med en digitalkamera.

AN förebehåller sig att rätten att återanvända bilderna i Sommarbildstävlingen.

I denna första vecka så vill ha bilder på temat Midsommar. Sedan följer vecka 2 Bad, vecka 3 Instagram, vecka 4 Djur och småkryp, vecka 5 Gammal och ung, vecka 6 Grill, vecka 7 I trädgården/parken, vecka 8 Musik och vecka 9 Sommarregn.

Sommarbilden är en fototävling där veckans tema ska skildras på det sätt som varje fotograf själv bestämmer. Varje deltagare får delta med en nytagen bild per vecka. Vi tar endast emot bilder per e-post som skickas till redaktion@arvikanyheter.se.

Skriv Sommarbilden 2015 i ärenderaden. Pappersbilder tas inte emot. Bilden ska ha hög upplösning (minst 1 M) och bifogas som en separat jpg-fil.

I mejlet ska ingå uppgifter om var motivet är taget, namn på personer på bilden, fotografens namn, adress och telefon.

Varje vecka kommer en vinnare – som belönas med en trisslott – att utses. Den 28 augusti blir det stor final, då de nio veckovinnarna gör upp om titeln Bästa Sommarbilden 2015. Vinnaren belönas med en digitalkamera.

Bilderna måste vara AN tillhanda senast tisdag morgon i varje vecka. Bilder till första etappen ska alltså vara AN tillhanda senast tisdag den 23 juni. Den segrande veckobilden, samt ett urval av övriga inskickade bilder, kommer att publiceras fredagar under perioden den 26 juni till den 21 augusti.

Fredagen den 28 augusti publicerar vi alltså den vinnande bilden och fotografen som belönas med en digitalkamera.

AN förebehåller sig att rätten att återanvända bilderna i Sommarbildstävlingen.