2015-06-17 06:00

2015-06-17 09:47

Bjuder på varierat program

ARVIKA

Midsommarfirande på Björknäs har för många blivit en självklar del av midsommarfirandet. På eftermiddagen är det stångresning och aktiviteter av allehanda slag, bland annat ansiktsmålning med ”Marja i Myrom”.

Dagen avslutas i sommarkyrkan med en sommarkvällskonsert tillsammans med tre ”återvändande” Arvikabor.

Anders Andersson, numera utbildningsansvarig på Betaniastiftelsen men också sångare, kommer tillsammans med Kajsa Andersson, studerande vid Musikhögskolan i Göteborg och Mats Nilsson, pianist och lektor i kördirigering vid Musikhögskolan i Stockholm och körledare i Maria Magdalena församling i samma stad, att bjuda på ett varierat program.

Duetter ur både profan och sakral repertoar, visor och romanser står på programmet.

Det är ingen ny företeelse att Mats och Anders finns på Björknäs en midsommarafton, även om det nu var en del år sedan de hände. För Kajsa är det dock debut i det sammanhanget.

Dagen avslutas i sommarkyrkan med en sommarkvällskonsert tillsammans med tre ”återvändande” Arvikabor.

Anders Andersson, numera utbildningsansvarig på Betaniastiftelsen men också sångare, kommer tillsammans med Kajsa Andersson, studerande vid Musikhögskolan i Göteborg och Mats Nilsson, pianist och lektor i kördirigering vid Musikhögskolan i Stockholm och körledare i Maria Magdalena församling i samma stad, att bjuda på ett varierat program.

Duetter ur både profan och sakral repertoar, visor och romanser står på programmet.

Det är ingen ny företeelse att Mats och Anders finns på Björknäs en midsommarafton, även om det nu var en del år sedan de hände. För Kajsa är det dock debut i det sammanhanget.