2015-06-02 15:32

2015-06-02 15:32

Stölder ur flera lastbilar

ARVIKA/EDA

Ett företag på Långvaksvägen i Arvika har haft besök av tjuvar under den gångna helgen.

Det har varit inbrott och inbrottsförsök i samtliga fem lastbilar på området. I tre har man lyckats ta sig in – det är dock oklart vad som har stulits. Samtliga fordon har fått skador efter inbrottsförsök. Även i Eda kommun har det varit inbrott i ett par lastbilar. Dessa fanns hos ett företag på Hökedalsvägen. GPS, tankkort och en telefon har bland annat stulits. De stölderna ska ha skett mellan fredag och lördag.

Det har varit inbrott och inbrottsförsök i samtliga fem lastbilar på området. I tre har man lyckats ta sig in – det är dock oklart vad som har stulits. Samtliga fordon har fått skador efter inbrottsförsök. Även i Eda kommun har det varit inbrott i ett par lastbilar. Dessa fanns hos ett företag på Hökedalsvägen. GPS, tankkort och en telefon har bland annat stulits. De stölderna ska ha skett mellan fredag och lördag.