2015-06-02 07:04

2015-06-02 12:44

Fortsatta störningar i tågtrafiken

TÅGTRAFIK

(UPPDATERAD 12.43) Det är fortsatta störningar i tågtrafiken mellan Charlottenberg och Arvika. Det beror på träd som blåst ner på spåret och kontaktledningen.

Redan vid lunchtid på måndagen föll det ned träd på spåret efter den krafiga blåsten. Tågresenärer mellan Oslo och Stockholm påverkades och problemet är ännu på tisdagsmorgonen inte avhjälpt. I Kil beskrevs läget som problematiskt vid lunchtid då ersättningsbussarna mot Oslo inte fungerat enligt utlovat.

Trafikverket låter meddela att problemet troligtvis ska vara ur världen under tisdagseftermiddagen.

Mer information finns på Trafikverkets hemsida.

Nedblåsta träd ställde till det för fler än bara tågresenärerna under måndagen. Många blev utan ström och alla har inte fått tillbaka sin el ännu. Värst drabbade är Torsby där det fortfarande är nästan 400 abonnenter som är strömlösa.

Läs mer om läget på Fortum.se

Redan vid lunchtid på måndagen föll det ned träd på spåret efter den krafiga blåsten. Tågresenärer mellan Oslo och Stockholm påverkades och problemet är ännu på tisdagsmorgonen inte avhjälpt. I Kil beskrevs läget som problematiskt vid lunchtid då ersättningsbussarna mot Oslo inte fungerat enligt utlovat.

Trafikverket låter meddela att problemet troligtvis ska vara ur världen under tisdagseftermiddagen.

Mer information finns på Trafikverkets hemsida.

Nedblåsta träd ställde till det för fler än bara tågresenärerna under måndagen. Många blev utan ström och alla har inte fått tillbaka sin el ännu. Värst drabbade är Torsby där det fortfarande är nästan 400 abonnenter som är strömlösa.

Läs mer om läget på Fortum.se