2015-05-24 16:20

2015-05-24 16:20

Blåst av "Facebookvän"

ARVIKA

En 24 årig kille har polisanmält att han blivit av med 10 000 kronor på sitt bankkonto.

Bedrägeriet har skett via Facebook. Någon som utgett sig för att vara en av killens vänner på Facebook har hört av sig till 24-åringen och bett om hjälp att komma åt sin internetbank. Killen var bussig och hjälpte sin ”kompis” med sin egen inlggning. ”Vännen” visade sig vara en bedragare och några dagar senare var pengarna borta.

Bedrägeriet har skett via Facebook. Någon som utgett sig för att vara en av killens vänner på Facebook har hört av sig till 24-åringen och bett om hjälp att komma åt sin internetbank. Killen var bussig och hjälpte sin ”kompis” med sin egen inlggning. ”Vännen” visade sig vara en bedragare och några dagar senare var pengarna borta.