2015-05-12 11:47

2015-05-12 11:47

Johan Chytraeus (Fp) har fått nytt uppdrag

ARVIKA

Johan Chytraeus från Arvika ingår i Folkparties nya arbetsgrupp för utrikespolitik som leds av Birgitta Olsson. Gruppen ska vara inriktad på frågor om utrikes- och försvarspolitik, frågor som bland annat berör bistånd och säkerhet.

Utöver Johan Chytraeus ingår också Linda Nordlund, Allan Widman, Cecilia Wikström, Bawar Kim Ismail, Alexandra Åhlén, Pär Löfstrand, Per Carlsson, Oscar Wåglund Söderström, Pernilla Trägårdh och Kajsa Haag i gruppen.

Utöver Johan Chytraeus ingår också Linda Nordlund, Allan Widman, Cecilia Wikström, Bawar Kim Ismail, Alexandra Åhlén, Pär Löfstrand, Per Carlsson, Oscar Wåglund Söderström, Pernilla Trägårdh och Kajsa Haag i gruppen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.