2015-05-03 14:30

2015-06-25 15:30

Stöldgods funnet i bil

ARVIKA

En misstänkt man i 30-årsåldern stoppades vid 21-tiden med sin bil när han körde genom Arvika.

Mannen är sedan tidigare är känd hos polisen och förutom spår av narkotikapåverkan hade han bilen full av gods. Det rör sig om totalt 35 punkter som polisen tagit i beslag med misstanke om stöldgods. Bland annat rör det sig om en båtmotor, en grill, flera verktygslådor, en motorsåg och ett oljeslag.

Polisen försöker nu lokalisera vart föremålen kommer ifrån och vill därför att om någon vet något vända sig till polisen i Arvika.

Mannen är sedan tidigare är känd hos polisen och förutom spår av narkotikapåverkan hade han bilen full av gods. Det rör sig om totalt 35 punkter som polisen tagit i beslag med misstanke om stöldgods. Bland annat rör det sig om en båtmotor, en grill, flera verktygslådor, en motorsåg och ett oljeslag.

Polisen försöker nu lokalisera vart föremålen kommer ifrån och vill därför att om någon vet något vända sig till polisen i Arvika.