2015-04-07 19:50

2015-04-07 19:50

Krockade och smet från platsen

ARVIKA

På tisdagens kväll blev en bil påkörd av en annan bil, på vägen mellan Kärsmossen och Högvalta.

Den påkörande bilen avvek från platsen. Enligt de första uppgifterna polisen hade, höll även föraren av den påkörda bilen på att bli påkörd när denne gick ur bilen efter sammanstötningen.

Polis tillkallades och lyckades stoppa den misstänkta föraren i Prästängsrondellen. Bilen kördes av en kvinna i 25-årsåldern och hon är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik och smitning. Dessutom finns misstankar om att kvinnan var påverkad av något narkotiskt preparat, varför även drograttfylleri är en av punkterna som polisen utreder.

Den påkörande bilen avvek från platsen. Enligt de första uppgifterna polisen hade, höll även föraren av den påkörda bilen på att bli påkörd när denne gick ur bilen efter sammanstötningen.

Polis tillkallades och lyckades stoppa den misstänkta föraren i Prästängsrondellen. Bilen kördes av en kvinna i 25-årsåldern och hon är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik och smitning. Dessutom finns misstankar om att kvinnan var påverkad av något narkotiskt preparat, varför även drograttfylleri är en av punkterna som polisen utreder.