2015-04-04 06:00

2015-04-04 06:00

Alla är vi vinnare i påskbrevstävlingen

ARVIKA/EDA: Teckningsglädje

Arvika Nyheter har varit extra populär denna påskvecka.

I onsdags var det nämligen dags för prisutdelning för årets påskbrevstävling. För tidningens del innebär det att en reporter åker runt i skolor i Arvika och Eda kommuner och grattar, delar ut diplom, delar ut pengar och tar en klassbild som ska vara med i dagens tidning.

Sällan möts AN-reportrarna av så glada mottagare som under detta uppdrag. Sex vinnare blev det, det vill säga sex klasser som förutom äran vardera får 1 500 kronor att göra något kul/intressant av. Jury har Solbergagymnasiets estetiska program varit.

I onsdags var det nämligen dags för prisutdelning för årets påskbrevstävling. För tidningens del innebär det att en reporter åker runt i skolor i Arvika och Eda kommuner och grattar, delar ut diplom, delar ut pengar och tar en klassbild som ska vara med i dagens tidning.

Sällan möts AN-reportrarna av så glada mottagare som under detta uppdrag. Sex vinnare blev det, det vill säga sex klasser som förutom äran vardera får 1 500 kronor att göra något kul/intressant av. Jury har Solbergagymnasiets estetiska program varit.