2015-03-23 06:00

2015-03-23 06:00

ICA prisades

ARVIKA: Årets affärskvinna/man 2014

Under Aktiva Arvikas årsmöte delades priset ut till 2014 års pris tilldelades ICA Kvantum Arvika med följande motivering:

 ”Anette och Mikael driver på ett imponerande sätt butikens utveckling vidare för att motsvara den moderna kundens tuffa krav och förväntningar. Kunden möts av färska råvaror och ekologisk mångfald, god service och kvalité. Anette och Mikael är ett föredöme och inspiratörer för andra företagare i kommunen.”

 ”Anette och Mikael driver på ett imponerande sätt butikens utveckling vidare för att motsvara den moderna kundens tuffa krav och förväntningar. Kunden möts av färska råvaror och ekologisk mångfald, god service och kvalité. Anette och Mikael är ett föredöme och inspiratörer för andra företagare i kommunen.”