2015-03-11 06:00

2015-03-11 06:00

Polisen söker vittnen och drabbade

ARVIKA

I lördags kväll körde, som AN berättade i måndagstidningen, en vit Volvo 745 in på Åkaregatan vid Shell.

Föraren av bilen körde in i andra fordon, körde på en bensinpump och träffade även personer som befann sig på mackområdet.

Efter att ha tittat på övervakningskameror som visar händelsen, söker nu polisen kontakt med de personer som kördes på av bilen, man har kunnat konstatera att några personer träffades av bilen och att flera andra var nära att köras på. På måndagen polisanmälde en 25-åring att han blivit påkörd av bilen, hamnat på dess motorhuv och sedan glidit av. Påkörningen orsakade tack och lov inga skador som krävde läkarvård, men ärendet rubriceras som grov misshandel av polisen.

I söndags kväll sade polisens vakthavande att en bil, som misstänktes vara den som varit inblandad i påkörningarna anträffats, denna misstanke har ännu inte kunnat styrkas och man söker fortsatt efter en vit Volvo 745:a och vittnen som kan lämna upplysningar om händelserna.

Föraren av bilen beskrivs av polisen ha varit klädd i en mörk tröja, vara rakad eller väldigt kortklippt på huvudet, samt ha en smal ansiktsform.

Föraren av bilen körde in i andra fordon, körde på en bensinpump och träffade även personer som befann sig på mackområdet.

Efter att ha tittat på övervakningskameror som visar händelsen, söker nu polisen kontakt med de personer som kördes på av bilen, man har kunnat konstatera att några personer träffades av bilen och att flera andra var nära att köras på. På måndagen polisanmälde en 25-åring att han blivit påkörd av bilen, hamnat på dess motorhuv och sedan glidit av. Påkörningen orsakade tack och lov inga skador som krävde läkarvård, men ärendet rubriceras som grov misshandel av polisen.

I söndags kväll sade polisens vakthavande att en bil, som misstänktes vara den som varit inblandad i påkörningarna anträffats, denna misstanke har ännu inte kunnat styrkas och man söker fortsatt efter en vit Volvo 745:a och vittnen som kan lämna upplysningar om händelserna.

Föraren av bilen beskrivs av polisen ha varit klädd i en mörk tröja, vara rakad eller väldigt kortklippt på huvudet, samt ha en smal ansiktsform.