2015-03-10 13:57

2015-03-10 13:57

Jakten fortsätter på vita Volvon

ARVIKA

Föraren av den vita Volvon fortsätter att gäcka polisen.

Det var i centrala Arvika i lördags kväll som en handfull bilar och en bensinpump vid Shell blev påkörda av bilen . Polisen har hittat en liknande 745:a, men är inte säkra på att det är samma bil. En 25-åring man har nu anmält att han blev påkörd av bilen i lördags kväll. Föraren ska ha haft smal ansiktsform och varit rakad på huvudet eller mycket kortklippt. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med fler vittnen eller drabbade.

Det var i centrala Arvika i lördags kväll som en handfull bilar och en bensinpump vid Shell blev påkörda av bilen . Polisen har hittat en liknande 745:a, men är inte säkra på att det är samma bil. En 25-åring man har nu anmält att han blev påkörd av bilen i lördags kväll. Föraren ska ha haft smal ansiktsform och varit rakad på huvudet eller mycket kortklippt. Polisen är angelägen om att komma i kontakt med fler vittnen eller drabbade.