2015-03-06 06:00

2015-03-06 08:49

Tilde Tryck årets företagare

ARVIKA

Tilde Tryck har utsett till årets FIA, det vill säga till årets företagarkvinnor i Arvika.

Företaget startade i ett garage i Edane men återfinns nu på Storgatan i Arvika. Inriktningen är dock densamma nu som då, det vill säga formgivning och tryck av visitkort, reklamblad, affischer med mera mot både företags- och privatkunder. Dessutom tillverkar man egna produkter som kort, album, skrivböcker, tema-böcker med mera.

Bakom Tilde Tryck står Åsa Frykberg och Ankie Andersson.

AN återkommer med mera info om utmärkelsen.

 

 

Företaget startade i ett garage i Edane men återfinns nu på Storgatan i Arvika. Inriktningen är dock densamma nu som då, det vill säga formgivning och tryck av visitkort, reklamblad, affischer med mera mot både företags- och privatkunder. Dessutom tillverkar man egna produkter som kort, album, skrivböcker, tema-böcker med mera.

Bakom Tilde Tryck står Åsa Frykberg och Ankie Andersson.

AN återkommer med mera info om utmärkelsen.