2015-03-01 07:51

2015-03-01 14:31

Anhölls för grov kvinnofridskränkning

ARVIKA

(UPPDATERAD 14.31) En 28-årig man greps på lördagen efter att han misshandlat en närstående kvinna.

En 28-årig man greps på lördagen efter att han misshandlat sin mor.

Kvinna ska ha fått en flaskläpp och hon var öm i ansiktet. Misshandeln ska ha skett vid upprepade tillfällen under en längre tid, varför det rubriceras som grov fridskränkning. Mannen anhölls efter förhör, och satt fortsatt anhållen vid 14-tiden på söndagen.

 

En 28-årig man greps på lördagen efter att han misshandlat sin mor.

Kvinna ska ha fått en flaskläpp och hon var öm i ansiktet. Misshandeln ska ha skett vid upprepade tillfällen under en längre tid, varför det rubriceras som grov fridskränkning. Mannen anhölls efter förhör, och satt fortsatt anhållen vid 14-tiden på söndagen.