2015-02-28 08:47

2015-02-28 09:35

Tjuvarna tänkte rätt men gjorde fel

ARVIKA

Att få en som man tycker bra idé är en sak – att kunna genomföra den på ett bra sätt en helt annan.

Det fick den eller de hittills okända gärningsmän som försökte bryta sig in i en pizzeria i Arvika erfara natten mot fredagen.

Gärningsmännen har omsorgsfullt gjort hål i taket på den fastighet på Västra Kyrkogatan i Arvika där pizzerian är belägen – av allt att döma för att komma åt den tobak som finns till salu i restaurangen.

Dessvärre – för tjuvarna – har man dock inte varit skickligare än att man gjort hål på fel ställe och i stället kommit ner i den intilliggande godisbutiken, där man inte ens brytt sig om att tröstäta lite godis utan lämnat platsen tomhänta.

Det fick den eller de hittills okända gärningsmän som försökte bryta sig in i en pizzeria i Arvika erfara natten mot fredagen.

Gärningsmännen har omsorgsfullt gjort hål i taket på den fastighet på Västra Kyrkogatan i Arvika där pizzerian är belägen – av allt att döma för att komma åt den tobak som finns till salu i restaurangen.

Dessvärre – för tjuvarna – har man dock inte varit skickligare än att man gjort hål på fel ställe och i stället kommit ner i den intilliggande godisbutiken, där man inte ens brytt sig om att tröstäta lite godis utan lämnat platsen tomhänta.