2015-02-18 14:08

2015-02-18 15:01

Drunkningstillbud var sjukdomsfall

ARVIKA

(UPPDATERAD) Räddningstjänsten kallades till Olssons brygga i Arvika vid halv två-tiden på onsdagen. Anledningen var ett larm om att en person hade gått genom isen. Det handlade dock om ett akut sjukdomsfall.

- Jag kan inte bekräfta någonting i det här läget. En person har varit ute på isen, om denne gått igenom eller inte vet jag inte. Räddningspersonal är i alla fall här och en ambulans är vid platsen, säger Jonny Hjalmarsson vid räddningstjänsten i Arvika.

Enligt Arvika Nyheters reporter på plats ska det ha handlat om ett sjukdomsfall.

Det pågick en pimpeltävling ute på isen och en man ska ha drabbats av ett akut sjukdomsfall.

- Jag kan inte bekräfta någonting i det här läget. En person har varit ute på isen, om denne gått igenom eller inte vet jag inte. Räddningspersonal är i alla fall här och en ambulans är vid platsen, säger Jonny Hjalmarsson vid räddningstjänsten i Arvika.

Enligt Arvika Nyheters reporter på plats ska det ha handlat om ett sjukdomsfall.

Det pågick en pimpeltävling ute på isen och en man ska ha drabbats av ett akut sjukdomsfall.