2015-02-12 16:00

2015-02-12 16:00

Elever bjuder på konsert

ARVIKA: Arrangerar cancergala

På lördag arrangerar Felicia Lindström och Anna Nilsson konserten #fuckcancer på Missionskyrkan i Arvika. Konserten är en gala där alla insamlade pengar går till Cancerfonden.

På lördag är det Alla hjärtans dag och då arrangerar Felicia Lindström och Anna Nilsson en konsert, med syftet att fler ska kunna överleva cancer. Felicia förlorade sin mamma i cancer strax före jul och därför är en insamling till Cancerfonden självklar för henne.

På scenen denna konsertkväll kommer elever från Estetiska skolan att stå för underhållningen, tillsammans med Felicias släkting Björn Lindström som också spelar. Det kommer både soloartister och band till konserten och det utlovas en kväll med en riktig musikalisk blandning.

Anna Nilsson och Felicia Lindström är arrangörer av konserten, Felicia kommer dessutom vara konferencier och Anna Nilsson spelar med sitt band.

– Missionskyrkan lånar ut lokaler och hjälper till med ljud och ljus, berättar tjejerna.

Själva konserten är gratis. Den som vill kan köpa fika och godis skänkt av sponsorer eller lägga en valfri slant till arrangemanget.

På lördag är det Alla hjärtans dag och då arrangerar Felicia Lindström och Anna Nilsson en konsert, med syftet att fler ska kunna överleva cancer. Felicia förlorade sin mamma i cancer strax före jul och därför är en insamling till Cancerfonden självklar för henne.

På scenen denna konsertkväll kommer elever från Estetiska skolan att stå för underhållningen, tillsammans med Felicias släkting Björn Lindström som också spelar. Det kommer både soloartister och band till konserten och det utlovas en kväll med en riktig musikalisk blandning.

Anna Nilsson och Felicia Lindström är arrangörer av konserten, Felicia kommer dessutom vara konferencier och Anna Nilsson spelar med sitt band.

– Missionskyrkan lånar ut lokaler och hjälper till med ljud och ljus, berättar tjejerna.

Själva konserten är gratis. Den som vill kan köpa fika och godis skänkt av sponsorer eller lägga en valfri slant till arrangemanget.