2015-02-09 17:30

2015-02-09 17:30

Popkollo kommer igen

ARVIKA: Arrangerar läger för unga tjejer

För tredje året i rad arrangeras i sommar ett popkollo för tjejer i Arvika, där deltagarna får lära sig nya instrument och testa att skriva egna låtar.

Equalize music heter föreningen som arrangerat popkollon i Arvika sedan 2013. Ifjol belönades de med Arvikas kommunpris för sitt engagemang. Kollot arrangeras i samarbete med riksorganisationen Popkollo.

Ifjol spenderade deltagarna en vecka på Ingesund och avslutade hela kollot med en konsert.

– Förra årets sommarkollo blev en riktig succé. På bara en vecka lyckades ungdomarna lära sig instrument och skriva egna låtar tillsammans. Den personliga utvecklingen märktes tydligt på deltagarna, säger Daniel Hägg, sekreterare i Equalize music.

Denna veckan öppnades möjligheten till att anmäla sig till 2015 års läger på Musikhögskolan Ingesund, en vecka i slutet av juni. Popkollo arrangeras för tjejer i åldrarna 12-16 år.

Equalize music heter föreningen som arrangerat popkollon i Arvika sedan 2013. Ifjol belönades de med Arvikas kommunpris för sitt engagemang. Kollot arrangeras i samarbete med riksorganisationen Popkollo.

Ifjol spenderade deltagarna en vecka på Ingesund och avslutade hela kollot med en konsert.

– Förra årets sommarkollo blev en riktig succé. På bara en vecka lyckades ungdomarna lära sig instrument och skriva egna låtar tillsammans. Den personliga utvecklingen märktes tydligt på deltagarna, säger Daniel Hägg, sekreterare i Equalize music.

Denna veckan öppnades möjligheten till att anmäla sig till 2015 års läger på Musikhögskolan Ingesund, en vecka i slutet av juni. Popkollo arrangeras för tjejer i åldrarna 12-16 år.