2015-01-21 16:10

2015-01-21 16:10

Unga företagare tävlar i Draknästet

ARVIKA

Gymnasieelever som driver UF-företag i Arvika, Eda eller Årjäng har chans att vinna pengar.

Draknästet, som tävlingen kallas, arrangeras 22 januari i Arvika och är ett samarbete mellan Ung Företagsamhet Värmland och Westra Wermlands Sparbank. Tio UF-företag får chansen att presentera sina affärsidéer för en jury. Priset består av pengar men kan också innebära återkoppling från jurymedlemmarna kring affärsidén.

Draknästet, som tävlingen kallas, arrangeras 22 januari i Arvika och är ett samarbete mellan Ung Företagsamhet Värmland och Westra Wermlands Sparbank. Tio UF-företag får chansen att presentera sina affärsidéer för en jury. Priset består av pengar men kan också innebära återkoppling från jurymedlemmarna kring affärsidén.