2014-12-30 16:20

2015-01-20 22:45

Friade från smuggling

ARVIKA

I våras reste fem personer, som är mer eller mindre tillfälligt bosatta i trakten av Arvika, till Puttgarden i Tyskland.

Där köpte de öl, vin och sprit för 20 000. Redan i Helsingborg stoppades de av tullen som dock trodde på dem när de hävdade att de handlat till en födelsedagsfest. I Arvika greps de dock av polisen. På tisdagen kom tingsrättens dom, samtliga frikänns från misstanken om smugglingsbrott och flaskorna och burkarna får de nu tillbaka. En av dem döms dock för rattfylleri.

Där köpte de öl, vin och sprit för 20 000. Redan i Helsingborg stoppades de av tullen som dock trodde på dem när de hävdade att de handlat till en födelsedagsfest. I Arvika greps de dock av polisen. På tisdagen kom tingsrättens dom, samtliga frikänns från misstanken om smugglingsbrott och flaskorna och burkarna får de nu tillbaka. En av dem döms dock för rattfylleri.