2018-09-05 12:43

2018-09-05 12:43

Nu bjuds brandmännen på middag

ÅRJÄNG

Som NWT tidigare har skrivit lovade Årjängs kommun att bjuda räddningstjänsten och hemvärnet på middag efter deras insats i samband med flera skogsbränder i kommunen under sommaren.

– Vi vill uppmärksamma och tacka både räddningstjänsten och hemvärnet för insatserna de gjorde. Det var tuffa dagar och alla gjorde en fantastisk insats under svåra förhållanden. En middag för att visa vår uppskattning är det minsta vi kan göra, säger kommunalrådet Daniel Schützer (S), i ett pressmeddelande.

Och nu är det dags: under torsdagen och fredagen arrangeras två middagar, en i Töcksfors och en i Årjäng. Orsaken till att det är två tillfällen är för att så många som möjligt ska kunna delta, skriver Årjängs kommun i pressmeddelandet.

– Vi vill uppmärksamma och tacka både räddningstjänsten och hemvärnet för insatserna de gjorde. Det var tuffa dagar och alla gjorde en fantastisk insats under svåra förhållanden. En middag för att visa vår uppskattning är det minsta vi kan göra, säger kommunalrådet Daniel Schützer (S), i ett pressmeddelande.

Och nu är det dags: under torsdagen och fredagen arrangeras två middagar, en i Töcksfors och en i Årjäng. Orsaken till att det är två tillfällen är för att så många som möjligt ska kunna delta, skriver Årjängs kommun i pressmeddelandet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.