2018-07-12 08:13

2018-07-12 08:13

Måste åtgärda brister i arbetsmiljön

ÅRJÄNG

I slutet av juni fick arbetsmarknadskontoret besök av Arbetsmiljöverket. Under inspektionen framkom ett flertal brister som nu måste åtgärdas.

Arbetsmiljöverket menar att riskerna för ohälsa eller olycksfall inte bedömts tillräckligt. Verket menar även att det saknas en uppföljning av det systematiska arbetsmiljöarbetet. Vidare menas även att riskerna för vålds- och hotsituationer inte bedömts.

Arbetsmarknadskontoret har till och med 29 oktober på sig att åtgärda bristerna.

I slutet av juni fick arbetsmarknadskontoret besök av Arbetsmiljöverket. Under inspektionen framkom ett flertal brister som nu måste åtgärdas.

Arbetsmiljöverket menar att riskerna för ohälsa eller olycksfall inte bedömts tillräckligt. Verket menar även att det saknas en uppföljning av det systematiska arbetsmiljöarbetet. Vidare menas även att riskerna för vålds- och hotsituationer inte bedömts.

Arbetsmarknadskontoret har till och med 29 oktober på sig att åtgärda bristerna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.