2018-07-05 13:30

2018-07-05 13:30

Knivbeväpnad rånade jordgubbsförsäljare

ÅRJÄNG

En ung jordgubbsförsäljare rånades utanför Coop i Årjängs vid sjutiden i onsdags kväll.

En maskerad man som var beväpnad med en kniv hotade den 17-åriga jordgubbsförsäljerskan och flydde sedan från platsen med hela kassan. Det finns vittnen till stölden men än så länge är den okände gärningsmannen på fri fot.

 

En maskerad man som var beväpnad med en kniv hotade den 17-åriga jordgubbsförsäljerskan och flydde sedan från platsen med hela kassan. Det finns vittnen till stölden men än så länge är den okände gärningsmannen på fri fot.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.