2018-06-27 15:35

2018-06-27 15:35

Lustig överst på MP-lista

ÅRJÄNG: Listan är klar

Miljöpartiet i Årjäng har fastställt listan inför kommunvalet i höst. Överst på listan står ordförande Peter Lustig.

De första fem namnen på listan, efter Peter Lustig, är Tony Nilsson från Töcksfors, Hala Moustafa från Årjäng, Lennart Bryntesson från Årjäng och Elisabeth Larsson från Sillerud. Såväl ordförande och språkrör Lennart Bryntesson omvaldes på årsmötet.

De första fem namnen på listan, efter Peter Lustig, är Tony Nilsson från Töcksfors, Hala Moustafa från Årjäng, Lennart Bryntesson från Årjäng och Elisabeth Larsson från Sillerud. Såväl ordförande och språkrör Lennart Bryntesson omvaldes på årsmötet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.