2018-06-14 16:22

2018-06-14 16:22

Skolrenoveringarna är igång

TÖCKSFORS: Största investeringen i kommunens historia

Kommunens största investering någonsin – nu är skolrenoveringarna i Årjäng i gång.

På torsdagen togs första spadtaget för om och nybyggnad av låg- och mellanstadieskolorna i Årjäng och Töcksfors liksom en ny förskola i Årjäng. Som NWT tidigare har skrivit avsätter Årjängs kommun 168 miljoner kronor i investeringsbudgeten för att ta ett helhetsgrepp om skolmiljön. Det är den största investeringen i kommunens historia.

– Och det är fantastiskt glädjande att vi kunnat ta det här beslutet i full politisk enighet, säger kommunalrådet Daniel Schützer (S).

På torsdagen togs första spadtaget för om och nybyggnad av låg- och mellanstadieskolorna i Årjäng och Töcksfors liksom en ny förskola i Årjäng. Som NWT tidigare har skrivit avsätter Årjängs kommun 168 miljoner kronor i investeringsbudgeten för att ta ett helhetsgrepp om skolmiljön. Det är den största investeringen i kommunens historia.

– Och det är fantastiskt glädjande att vi kunnat ta det här beslutet i full politisk enighet, säger kommunalrådet Daniel Schützer (S).

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.