2018-06-07 11:06

2018-06-07 11:06

C vill satsa på integration

ÅRJÄNG

Centerpartiet i Årjäng vill i sitt budgetförslag satsa på integration, jämställdhet och barn- och hälsofrågor.

Man ser stora behov att investera i de områdena och vill starta ett projekt som fokuserar på dessa områden.

När det gäller integration handlar det bland annat om att skapa förutsättningar för nyanlända att komma in i samhället och på arbetsmarknaden och när det gäller folkhälsan vill man komma till rätta med de ökade hälsoproblemen bland unga.

Partiet ser i övrigt med tillfredställelse på de investeringar på skolområdet som den sittande majoriteten planerar, men vill fortfarande inte bygga tillagningskök inom barnomsorgen, då man anser att sådan kapacitet redan finns vid köken i skolorna.

 

Man ser stora behov att investera i de områdena och vill starta ett projekt som fokuserar på dessa områden.

När det gäller integration handlar det bland annat om att skapa förutsättningar för nyanlända att komma in i samhället och på arbetsmarknaden och när det gäller folkhälsan vill man komma till rätta med de ökade hälsoproblemen bland unga.

Partiet ser i övrigt med tillfredställelse på de investeringar på skolområdet som den sittande majoriteten planerar, men vill fortfarande inte bygga tillagningskök inom barnomsorgen, då man anser att sådan kapacitet redan finns vid köken i skolorna.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.