2018-05-25 16:14

2018-05-25 17:03

Bil voltade på E18

ÅRJÄNG

En personbil körde av vägen på avfarten mot Hämnäs från E18 vid 15.40 på fredagen.

Enligt uppgifter till SOS Alarm ska bilen ha voltat ett antal varv och sedan landat i diket. Föraren var ensam i bilen och kunde själv ta sig ur, uppger polisen. Personen fördes till sjukhuset i Arvika.

Enligt uppgifter till SOS Alarm ska bilen ha voltat ett antal varv och sedan landat i diket. Föraren var ensam i bilen och kunde själv ta sig ur, uppger polisen. Personen fördes till sjukhuset i Arvika.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.