2018-05-16 13:55

2018-05-16 13:55

Hänsynsfulla tjuvar slangade diesel

ÖSTERVALLSKOG: Stal ur skogsmaskin

Dieselstölderna ur skogsmaskiner fortsätter.

Någon gång mellan fredagen den 11 och tisdagen den 15 maj har en skogsmaskin uppställd i Östervallskog, Töcksfors, drabbats, enligt en polisanmälan. I anmälan framgår det inte hur mycket diesel som stulits – däremot att tjuven eller tjuvarna var hänsynsfulla nog för att sätta tillbaka tanklocket efteråt.

Någon gång mellan fredagen den 11 och tisdagen den 15 maj har en skogsmaskin uppställd i Östervallskog, Töcksfors, drabbats, enligt en polisanmälan. I anmälan framgår det inte hur mycket diesel som stulits – däremot att tjuven eller tjuvarna var hänsynsfulla nog för att sätta tillbaka tanklocket efteråt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.