2018-05-02 17:32

2018-05-02 17:32

Strömavbrott i köpcenter

TÖCKSFORS

Töcksfors shoppingcenter drabbades på onsdagsförmiddagen av ett strömavbrott.

– Ja, mellan 10.30 och 11.30 hade vi ingen ström i våra lokaler. Det var i samband med utbyggnaden av vår galleria som någon kom åt och skadade högspänningsledningen, säger centerchefen Lars Erik Erøy.

Lokalerna behövde dock inte utrymmas eftersom nödbelysning som går på batterier kopplades in.

– Vissa butiker kunde köra kassorna ett litet tag efter att strömmen försvann. Sedan fick man invänta att den skulle komma tillbaka.

– Ja, mellan 10.30 och 11.30 hade vi ingen ström i våra lokaler. Det var i samband med utbyggnaden av vår galleria som någon kom åt och skadade högspänningsledningen, säger centerchefen Lars Erik Erøy.

Lokalerna behövde dock inte utrymmas eftersom nödbelysning som går på batterier kopplades in.

– Vissa butiker kunde köra kassorna ett litet tag efter att strömmen försvann. Sedan fick man invänta att den skulle komma tillbaka.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.