2018-04-23 14:28

2018-04-23 14:28

Nu är bassängerna fyllda igen

ÅRJÄNG

Längtar du efter att simma och bada i Årjängs bad- och friskvårdscenter igen? Då är det bara att bege sig till simhallen. Under måndagen fylldes bassängerna på med vatten igen.

Som NWT tidigare skrivit har bassängerna varit stängda, från 29 mars till 22 april, för provtagningar. Proverna togs för att kommunen ska kunna fatta beslut om hur stora renoveringsbehov bassängerna har.

Sedan tidigare är det känt att det finns skador i betongkonstruktionen.

Årjängs kommun har avsatt 156 000 kronor till undersökningar som ska ge svar på hur slitna bassängerna är, och om en renovering är den bästa lösningen framåt.

 

Som NWT tidigare skrivit har bassängerna varit stängda, från 29 mars till 22 april, för provtagningar. Proverna togs för att kommunen ska kunna fatta beslut om hur stora renoveringsbehov bassängerna har.

Sedan tidigare är det känt att det finns skador i betongkonstruktionen.

Årjängs kommun har avsatt 156 000 kronor till undersökningar som ska ge svar på hur slitna bassängerna är, och om en renovering är den bästa lösningen framåt.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.