2018-03-12 16:11

2018-03-12 16:11

Två valsedlar för moderaterna

ÅRJÄNG

Nya moderaterna i Årjäng återgår till två valsedlar.

Mikael Olsson står överst på den västra valsedeln, följd av Robin Olsson och Camilla Kristoffersson. Den östra toppas av Börje Liviken, Torbjörn Lindskog och Gun Perman kommer på andra och tredje plats.

Börje Liviken har valts till ny föreningsordförande, Mikael Olsson till vice ordförande.

 

 

 

 

 

Mikael Olsson står överst på den västra valsedeln, följd av Robin Olsson och Camilla Kristoffersson. Den östra toppas av Börje Liviken, Torbjörn Lindskog och Gun Perman kommer på andra och tredje plats.

Börje Liviken har valts till ny föreningsordförande, Mikael Olsson till vice ordförande.

 

 

 

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.