2018-03-11 16:43

2018-03-11 20:21

Två till sjukhus efter kollision på E18

ÅRJÄNG

(UPPDATERAD) Två kvinnor fick föras till sjukhus efter att två personbilar kolliderat på E18 strax väster om Töcksfors vid 16.30-tiden på söndagseftermiddagen.

– Det var tre personer inblandade i olyckan. Alla ska ha varit ute ur fordonet efter olyckan då en av dem föll ihop och blev medvetslös, berättar polisens vakthavande befäl Per Vikman strax före klockan 17.

Enligt räddningstjänsten var det en kvinna som efter olycka ska ha fallit ihop och blivit medvetslös.

– Men av det jag har hört så ska det inte ha varit någon kraftig kollision och ingen airbag har lösts ut på någon av bilarna. Kvinnan fördes iväg med ambulans, men jag är osäker till vilket sjukhus, jag har ingen information om hennes skadeläge, säger Krister Davidsson vid räddningstjänsten i Årjäng.

De två andra inblandade personerna ska inte ha ådragit sig några allvarliga personskador. Ytterligare en kvinna fördes dock till sjukhus efter att ha klagat på nacksmärtor.

Enligt både räddningstjänsten och polisen ska det ha snöat kraftigt i området vid tidpunkten för olyckan.

Strax efter klockan 17 hade trafiken börjat släppas på växelvis och 18-tiden hade räddningstjänsten avslutat sitt arbete vid olycksplatsen.

– Det var tre personer inblandade i olyckan. Alla ska ha varit ute ur fordonet efter olyckan då en av dem föll ihop och blev medvetslös, berättar polisens vakthavande befäl Per Vikman strax före klockan 17.

Enligt räddningstjänsten var det en kvinna som efter olycka ska ha fallit ihop och blivit medvetslös.

– Men av det jag har hört så ska det inte ha varit någon kraftig kollision och ingen airbag har lösts ut på någon av bilarna. Kvinnan fördes iväg med ambulans, men jag är osäker till vilket sjukhus, jag har ingen information om hennes skadeläge, säger Krister Davidsson vid räddningstjänsten i Årjäng.

De två andra inblandade personerna ska inte ha ådragit sig några allvarliga personskador. Ytterligare en kvinna fördes dock till sjukhus efter att ha klagat på nacksmärtor.

Enligt både räddningstjänsten och polisen ska det ha snöat kraftigt i området vid tidpunkten för olyckan.

Strax efter klockan 17 hade trafiken börjat släppas på växelvis och 18-tiden hade räddningstjänsten avslutat sitt arbete vid olycksplatsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.