2018-03-06 17:42

2018-03-06 18:33

Schützer toppar Socialdemokraternas lista

ÅRJÄNG

Socialdemokraterna i Årjängs kommun har haft sitt årsmöte.

Där fastställdes den lista av namn som gäller för höstens kommunfullmäktigeval. Toppar listan gör nuvarande kommunalrådet Daniel Schützer, följt av Tina Kristiansson, Birger Pettersson Wiik och Gunilla Svantorp. Att Schützer leder en valrörelse är inget nytt, och huvudpersonen själv ser med spänning på framtiden.

– Det är både en ära och ett stort ansvar att få leda partiet i valrörelse för tredje gången. Välfärdsfrågorna blir oerhört viktiga i årets valrörelse och här går vårt nationella budskap hand i hand med det lokala. Vi ska sätta kvalitet före vinster, säger Schützer i ett pressmeddelande.

Under årsmötet valdes även Birger Pettersson Wiik till ordförande för ytterligare ett år.

 

Där fastställdes den lista av namn som gäller för höstens kommunfullmäktigeval. Toppar listan gör nuvarande kommunalrådet Daniel Schützer, följt av Tina Kristiansson, Birger Pettersson Wiik och Gunilla Svantorp. Att Schützer leder en valrörelse är inget nytt, och huvudpersonen själv ser med spänning på framtiden.

– Det är både en ära och ett stort ansvar att få leda partiet i valrörelse för tredje gången. Välfärdsfrågorna blir oerhört viktiga i årets valrörelse och här går vårt nationella budskap hand i hand med det lokala. Vi ska sätta kvalitet före vinster, säger Schützer i ett pressmeddelande.

Under årsmötet valdes även Birger Pettersson Wiik till ordförande för ytterligare ett år.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.