2018-01-24 20:14

2018-01-24 20:14

Tysk buss välte på E18

GRÄNSEN

En tyskregistrerad buss välte vid 01-tiden under natten till onsdagen på E18 strax öster om Örje några kilometer från Värmlandsgränsen.

Tre personer skadades i samband ned olyckan, varav en drabbades av ett benbrott.

Totalt fanns det 26 passagerare och två chaufförer i bussen som var på väg till Sverige när den välte i det isiga väglaget. Bussen hade enligt polisen sommardäck fram, skriver tidningen Smaalenenes Avis.

 

Tre personer skadades i samband ned olyckan, varav en drabbades av ett benbrott.

Totalt fanns det 26 passagerare och två chaufförer i bussen som var på väg till Sverige när den välte i det isiga väglaget. Bussen hade enligt polisen sommardäck fram, skriver tidningen Smaalenenes Avis.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.