2017-12-14 21:22

2017-12-14 21:29

Man misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning

ÅRJÄNG

På torsdagskvällen strax före 20.30 konstaterade polisen att en bilförare i 25-årsåldern var drogpåverkad och saknade körkort.

Det var vid en rutinkontroll på länsväg 72 som polisen konstaterade att mannen var drogpåverkad. Vid kontrollen saknade han även körkort. Han är nu misstänkt för både drograttfylleri och grov olovlig körning.

25-åringen medtogs för provtagning och förhör. Bilen beslagstogs med stöd av trafikbrottslagen.

Det var vid en rutinkontroll på länsväg 72 som polisen konstaterade att mannen var drogpåverkad. Vid kontrollen saknade han även körkort. Han är nu misstänkt för både drograttfylleri och grov olovlig körning.

25-åringen medtogs för provtagning och förhör. Bilen beslagstogs med stöd av trafikbrottslagen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.