2017-11-10 09:15

2017-11-10 09:15

IT-upphandling klar

ÅRJÄNG

Årjängs kommun har hittat en lösning för den framtida IT-driften. Kommunen väntas teckna ett avtal med Pulsen Production AB, ett av branschens största företag i Sverige, för drift av kommunens IT- verksamhet.

– Vi ser fram emot ett samarbete med Pulsen. De har lång erfarenhet av kommunal verksamhet och jag förväntar mig en säker, stabil och kostnadseffektiv IT-leverans med hög service och tillgång till bred kompetens, säger kommunchef Birgitta Evensson i ett pressmeddelande.

En av målsättningarna med den nya driften är enligt Årjängs kommun att utveckla och förbättra servicen till medborgarna och medarbetarna.

– Vi ser fram emot ett samarbete med Pulsen. De har lång erfarenhet av kommunal verksamhet och jag förväntar mig en säker, stabil och kostnadseffektiv IT-leverans med hög service och tillgång till bred kompetens, säger kommunchef Birgitta Evensson i ett pressmeddelande.

En av målsättningarna med den nya driften är enligt Årjängs kommun att utveckla och förbättra servicen till medborgarna och medarbetarna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.