2017-10-19 14:32

2017-10-19 14:32

Söker personal till släckbil

ÅRJÄNG

Räddningstjänsten söker mer personal till sin nya släckbil i Töcksfors.

Nu på måndag, 23 oktober, ordnas en informationskväll där deltidsbrandmän berättar mer om vad det innebär att arbeta inom räddningstjänsten. Nyfikna kan även få prova på några av de moment som ingår i yrket.

För att vara kvalificerad till tjänsterna krävs bland annat att du är minst 18 år, fullt frisk, bor max fem minuter från brandstationen i Töcksfors – och givetvis att du är intresserad av att hjälpa andra.

 

 

 

Nu på måndag, 23 oktober, ordnas en informationskväll där deltidsbrandmän berättar mer om vad det innebär att arbeta inom räddningstjänsten. Nyfikna kan även få prova på några av de moment som ingår i yrket.

För att vara kvalificerad till tjänsterna krävs bland annat att du är minst 18 år, fullt frisk, bor max fem minuter från brandstationen i Töcksfors – och givetvis att du är intresserad av att hjälpa andra.