2017-09-19 14:15

2017-09-19 14:15

Bevattningsförbudet hävt

ÅRJÄNG

Sedan den 18 september är bevattningsförbudet i Töcksfors, Tenvik och Lennartsfors hävt.

Enligt Årjängs kommun har vattennivåerna nu återgått till det normala och därmed upphävs bevattningsförbudet som gällt från och med 1 juni. NWT har vid flera tillfällen skrivit om vattenproblemen i kommunen. Förutom bristen på vatten har Töcksforsborna klagat på dålig lukt och smak och bakterier har hittats.

Årjängs kommun arbetar på flera håll för att lösa vattenproblematiken, både på kortare och längre sikt.

 

 

 

Enligt Årjängs kommun har vattennivåerna nu återgått till det normala och därmed upphävs bevattningsförbudet som gällt från och med 1 juni. NWT har vid flera tillfällen skrivit om vattenproblemen i kommunen. Förutom bristen på vatten har Töcksforsborna klagat på dålig lukt och smak och bakterier har hittats.

Årjängs kommun arbetar på flera håll för att lösa vattenproblematiken, både på kortare och längre sikt.